Přírodní vepřový plátek s ragú z fazolek a hrášku a salsou verde
9.5.2024
Zdravé recepty
Dopřejte si na talíři barevnou symfonii. Díky tomuto receptu si připravíte vyvážený pokrm. Přírodní plátek se zeleninovou oblohou nadchne všechny.
vícePřejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Nahlédněte s námi pod pokličku závodního a školního stravování
29. 7. 2017
Zdravé recepty
„Vyzkoušejte tento skvělý čokoládový dort, který díky přidaným fazolím získá neskutečnou vláčnost. Fazole navíc dodají dezertu zdravé bílkoviny a vlákninu, a přitom jej chuťově nijak neovlivní!“
8 porcí
Troubu předehřejeme na 180˚C. V mixeru společně rozmixujeme fazole a rýžové mléko, které případně dle potřeby přidáme. Tuto směs vlijeme do mísy a vmícháme kokosový olej, vejce a semínka z vanilkového lusku. Dáme stranou. V jiné míse smícháme kakao, mouku, kypřící prášek, cukr a špetku soli. Suché ingredience vmícháme do fazolové směsi. Přidáme nasekané kousky čokolády. Dortovou formu vymažeme trochou kokosového tuku nebo jiným olejem, vlijeme těsto a pečeme asi 40 minut.
Sdílejte: